Ons bedrijf


Bernard Vonk heeft, na een gedegen vak- en praktijkopleiding, waaronder eind jaren zeventig afgestudeerd als vakbekwaam hovenier, in november 1983 zijn hoveniersbedrijf opgericht.


Opgegroeid op een boerderij te midden van de mooie Kempische natuur is zijn liefde ontwikkeld voor alles wat groeit en bloeit.

Met deze liefde en zijn deskundigheid heeft hij de afgelopen 30 jaren in Eersel en omgeving een zeer goede naam en reputatie opgebouwd voor zijn hoveniersbedrijf en boomkwekerij. De boomkwekerij levert vooral buxusbollen, taxus en bomen in grotere maten aan handelskwekerijen, particulieren en hoveniersbedrijven in de regio.


De werkzaamheden van het bedrijf zijn zeer veelzijdig: van, advies, ontwerp, aanleg, alle soorten onderhoud zoals het snoeien van bomen, hagen en heesters, bomen rooien, onderhoud van gazon, scheuren van vaste planten, tot het maken van afscheidingen en bestratingen.


In januari 2012 is het bedrijf omgezet van een eenmanszaak in een Vennootschap Onder Firma (VOF), samen met Teun Wassink. Teun, eveneens afgestudeerd als vakbekwaam hovenier, is sinds augustus 2001 werkzaam in het bedrijf.


Door hun gedegen vakopleiding en de jarenlange praktijkervaring met aanleg en onderhoud van tuinen, hoe groot of klein ook, hebben zowel Bernard als Teun u dus veel te bieden. Veel trouwe klanten waarderen hun persoonlijke benadering en weten dan ook al jarenlang dat hun tuin bij hen in goede handen is.


Heeft u plannen voor aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin, dan komen we graag, uiteraard geheel vrijblijvend, bij u langs voor een gesprek en/of advies.


Met vriendelijke groet en graag tot ziens,


Bernard Vonk en Teun Wassink

Hoveniersbedrijf Bernard Vonk